מסעדת "סומו" שבחולון הפכה בשנים האחרונות ליעד מועדף על חובבי בילוי וקולינריה איכותית ולא רק בזכות התפריט המגוון והאנין שבה אלא גם בזכות האווירה, השירות והעיצוב. מדובר באחד המקומות הנחשקים לבילוי מחוץ לתל אביב עם נגישות נוחה, חניה בשפע וחוויה שכולה עיצוב של טעמים, סגנון ואירוח.
המסעדה בבעלות קבוצת "קיי גרופ" המובילה בתחום הקולינריה ובבעלותו של אייל אליהו, יזם, מעצב פנים ובעל חזון אשר מעצב בעצמו את כל חללי המסעדות שבבעלות הקבוצה, תוך שילוב אסתטי מוקפד ואווירה חמה ומזמינה. לקבוצה רשתות של מסעדות מגוונות כדוג' פטריקס, קפה ללוש, אומיי ועוד. שף הקבוצה הינו אבי נעמני לוקסמבורג ותומר אסידון משמש כמנהל בפועל של הקבוצה ומוביל את העשייה המקצועית והניהולית של כל המסעדות.

בימים אלו, המסעדה משנה כיוון ומזמינה אתכם להנות מתפריט חדש, כשר, מרענן ומחוויה קולינרית מיוחדת. המהלך נולד מתוך רצון להרחיב את מעגל הסועדים ולהתאים את מקום גם לאירועים משפחתיים, עסקיים וארגוניים. בהובלת צוות יועצים קולינריים, תוכננה מהפכה רגישה ומדויקת מבלי לפגוע באיכות ובזהות המסעדה. החוויה נשארה, האוכל שודרג וכעת – מותאמת לכל הקהלים.
